Yhtiön hallitukseen kuuluu yhtiöjärjestyksen mukaan vähintään kolme ja enintään kuusi varsinaista jäsentä. Lisäksi hallitukseen voidaan valita yhdestä kuuteen varajäsentä. Hallituksen jäsenten toimikausi päättyy valintaa ensiksi seuraavan varsinaisen yhtiökokouksen päättyessä. Hallitus valitsee keskuudestaan puheenjohtajan.

Hallituksen jäsenet

Markus Mäki, hallituksen puheenjohtaja
Syntynyt 1974
Hallituksessa vuodesta 1995

Markus Mäki on yksi Remedyn perustajista, hallituksen puheenjohtaja vuodesta 1998 ja yksi Suomen pelialan pioneereista yli 20 vuoden kokemuksella. Hän on ollut mukana jokaisessa Remedyn peliprojektissa, lähinnä tuotanto- ja teknologiajohdon rooleissa. Yrittäjähenkisenä Mäki on myös ollut perustamassa mm. Futuremark Oy:tä, jossa hän vastasi useista asiakasprojekteista kansainvälisten teknologiayritysten kuten Intel, Nvidia ja AMD, kanssa. Mäki toimi myös Futuremarkin hallituksessa 15 vuotta. Hänellä on B. Eng tutkinto Espoo-Vantaan Teknisestä Ammattikorkeakoulusta (nyk. Metropolia).

Christian Fredrikson, hallituksen jäsen
Syntynyt 1964
Hallituksessa vuodesta 2013

Christian Fredrikson on ruotsalaisen biometriikka-yrityksen Fingerprint Cards AB:n (Large Cap STO:FING-B) toimitusjohtaja. Ennen siirtymistään Ruotsiin Fredrikson oli tietoturvayritys F-Secure Oyj:n toimitusjohtaja. Hänellä on laaja kokemus kansainvälisistä johtotehtävistä korkean teknologian yrityksissä, mm. Nokia Siemens Networksin Aasian johtajana (Fredrikson asui yhteensä 10 vuotta Aasiassa) sekä myyntijohtajana. Hän on valmistunut diplomi-insinööriksi Åbo Akademista.

Jussi Laakkonen, hallituksen jäsen
Syntynyt 1975
Hallituksessa vuodesta 2017

Jussi Laakkonen on yhdysvaltalaisen peliteknologiatoimittajan Unity Technologies:n johtoryhmän jäsen ja Executive Vice President -positiossa hän vastaa uudesta mobiilipelipalvelusta. Aiemmin Laakkonen toimi perustajana ja toimitusjohtajana Applifier Oy:ssä, jonka Unity Technologies osti keväällä 2014 laajentaakseen liiketoimintaansa Applifier:n nopeasti kasvavalla videomainosverkolla ja Everyplay-pelivideoiden jakopalvelulla. Ennen Applifier:ä Laakkonen on työskennellyt tuotekehityksen ja hallinnon tehtävissä tietoturvayhtiö F-Secure Oyj:ssä, liiketoiminnan kehitysjohtajana pelikehitysyrityksessä Bugbear Entertainment:ssa sekä johtanut ASSEMBLY-tietokonefestivaalia lähes 25 vuotta. Hän on valmistunut tietotekniikan diplomi-insinööriksi Teknillisestä Korkeakoulusta (nykyinen Aalto Yliopisto).

Ossi Pohjola, hallituksen jäsen
Syntynyt 1957
Hallituksessa vuodesta 2016

Ossi Pohjola on Suomen kokeneimpia hallitusammattilaisia ja johdon konsultteja. Hänellä on yli 30 vuoden kokemus kansainvälisistä IT-alan johtotehtävistä, mm. Oraclella ja Andersen Consultingilla. Pohjola on ollut tiiviisti mukana lukuisten kasvuyritysten rakentamisessa hallitustyön kautta. Ryhdyttyään vuonna 2002 hallitusammattilaiseksi hän on toiminut yli kolmenkymmenen yrityksen hallituksessa. Hänellä on LUK:n tutkinto tietojenkäsittelyopista Helsingin Yliopistosta. Remedyn hallituksen lisäksi hän toimii nykyään mm. seuraavien yritysten hallituksissa: Insta Group Oy, Salomaa Group Oy, Fluido Oy, Qentinel Oy, SecuryCast Oy ja Sininen Meteoriitti Oy.

Henri Österlund, hallituksen jäsen
Syntynyt 1971
Hallituksessa vuodesta 2017

Henri Österlund on aktiiviseen omistajuuteen perustuvan Accendo Capital SICAV -erikoissijoitusrahaston perustaja. Aikaisemmin hän on työskennellyt osakkaana ja johtajana Conventum Corporate Financessa, osakkaana Triton pääomasijoitusrahastossa Lontoossa ja analyytikkona Doughty Hanson pääomasijoitusrahastossa Tukholmassa. Hän on aloittanut työuransa Landesbank Schleswig-Holsteinissa Kielissä. Österlund on kauppatieteiden maisteri Helsingin Kauppakorkeakoulusta.