Warning: Trying to access array offset on value of type null in /nas/content/live/remedygames/wp-content/themes/remedy/single.php on line 39

Remedyllä takana menestysvuosi – työn alla kaksi uutta peliä

Yhtiön hallitukseen Unityn Jussi Laakkonen ja Accendon Henri Österlund. Remedy tuomassa teknologiaansa myös PlayStation 4 -konsoleille.

Read the press release in English.

Peliyhtiö Remedy Entertainment Oy:n liikevaihto vuodelta 2016 oli 16,4M€, josta kasvua edelliseen vuoteen 19,4%. Liikevoitto oli 3,9M€. Vuoden 2016 erinomaiseen taloudelliseen kehitykseen vaikuttivat Quantum Break -pelin julkaisu keväällä 2016 ja Remedyn omistaman peliportfolion tuotot.

Remedyn pitkän aikavälin kasvu perustuu kyvylle rakentaa näyttäviä ja pelikokemukseltaan ainutlaatuisia pelejä ja pelibrändejä. Microsoftille luotu Quantum Break oli julkaisuhetkellään Suomen suurin viihdetuotanto.

Tällä hetkellä Remedy kehittää yhteistyössä korealaisen Smilegate-julkaisijan kanssa jatko-osaa yhteen maailman suosituimmista peleistä. Smilegaten pitkäaikainen suurmenestys CrossFire muodostaa 650 miljoonan rekisteröityneen pelaajan voimin yli miljardin dollarin vuosittaisen liikevaihdon.

Lisäksi Remedy työstää koodinimellä P7-kulkevaa peliprojektia. Remedyn strategiaan kuuluu pelin julkaiseminen aiempaa laajemmalle laitevalikoimalle, minkä takia yhtiön Northlight-teknologiaa kehitetään nyt myös PlayStation 4 -pelikonsoleille.

Remedyn 4.4.2017 kokoontunut yhtiökokous valitsi yhtiön hallitukseen uusina jäseninä Unity Technologies Finland Oy:n toimitusjohtajan Jussi Laakkosen ja sijoitusyhtiö Accendo Capitalin perustajan Henri Österlundin. Yhtiön hallituksessa jatkavat Fingerprint Cardsin toimitusjohtaja Christian Fredrikson, hallitusammattilainen Ossi Pohjola ja Remedyn perustajaosakas Markus Mäki.

Remedyn toimitusjohtaja Tero Virtala kommentoi: ”Yli 20 vuotta pelialan kansainvälisellä huipulla on loistava saavutus, johon harva pelialan yritys on pystynyt. Hallituksemme uudet jäsenet tuovat mukanaan rautaisen kokemuksen sekä peli- että rahoitustoimialoilta ja edesauttavat omalla panoksellaan Remedyn kasvustrategian toteuttamista ja menestymistä myös tulevaisuudessa.”

Remedy Entertainment Oy on Espoossa vuonna 1995 perustettu kansainvälisesti menestynyt peliyhtiö. Remedy kehittää tarinallisia ja visuaalisesti näyttäviä konsoli- ja tietokonepelejä, joita julkaisevat tunnetut kumppanit kuten Microsoft, Rockstar Games ja Smilegate. Remedyn tavoitteena on olla yksi maailman arvostetummista ja kaupallisesti menestyksekkäimmistä peliyhtiöistä.

Lisätietoja

Viestintäjohtaja Thomas Puha
050 359 0432
[email protected]

Kuvamateriaali

Tero Virtala, Remedyn toimitusjohtaja

Remedyn logo tummalle taustalle

Remedyn logo vaalealle taustalle