Yhtiön toimitusjohtajan valitsee hallitus. Toimitusjohtaja johtaa ja kehittää yhtiön liiketoimintaa ja vastaa operatiivisesta hallinnosta hallituksen antamien ohjeiden mukaisesti. Hän esittelee ja raportoi hallitukselle. Toimitusjohtaja hoitaa yhtiön juoksevaa hallintoa osakeyhtiölain ja hallituksen antamien määräysten mukaisesti, ja vastaa siitä, että yhtiön kirjanpito on lain mukainen ja varainhoito luotettavalla tavalla järjestetty.

Johtoryhmä avustaa toimitusjohtajaa mm. strategian, toimintaperiaatteiden ja muiden liiketoimintojen ja yhtiön yhteisten asioiden valmistelussa.

Yhtiön johtoryhmään kuuluvat hallituksen jäsen Markus Mäki, toimitusjohtaja Tero Virtala ja luova johtaja Sami Järvi.

Tero Virtala, toimitusjohtaja
Syntynyt 1974
Toimitusjohtajana vuodesta 2016

Tero Virtala on koulutukseltaan diplomi-insinööri ja on toiminut Remedyn toimitusjohtajana elokuusta 2016. Hänellä on pitkä ja vankka kokemus pelialasta ja peliyritysten johtamisesta. Vuosina 1999–2002 Virtala toimi liikkeenjohdon konsulttina PricewaterhouseCoopersilla, erityisalueinaan yritysstrategia ja muutosjohtaminen IT-, Telecom- ja Mediateollisuudessa. Vuosina 2002–2015 hän toimi RedLynx Oy:n toimitusjohtajana. Vuoteen 2011 asti RedLynx toimi itsenäisenä ja kasvoi useamman pelitiimin menestyväksi yritykseksi. Vuonna 2011 kansainvälinen pelijätti, Ubisoft (EPA:UBI) osti RedLynxin. Vuosina 2011–2015 Virtala toimi RedLynxin Managing Directorina ja samalla osallistui Ubisoftin kansainvälisiin kehityshankkeisiin. Tämän jälkeen Virtala toimi itsenäisenä liiketoiminnan- ja johdon konsulttina vuoden ennen aloittamistaan Remedyn toimitusjohtajana.

Markus Mäki, hallituksen puheenjohtaja
Syntynyt 1974
Johdossa vuodesta 1995

Markus Mäki on yksi Remedyn perustajista, hallituksen puheenjohtaja vuodesta 1998 ja yksi Suomen pelialan pioneereista yli 20 vuoden kokemuksella. Hän on ollut mukana jokaisessa Remedyn peliprojektissa, lähinnä tuotanto- ja teknologiajohdon rooleissa. Yrittäjähenkisenä Mäki on myös ollut perustamassa mm. Futuremark Oy:tä, jossa hän vastasi useista asiakasprojekteista kansainvälisten teknologiayritysten kuten Intel, Nvidia ja AMD, kanssa. Mäki toimi myös Futuremarkin hallituksessa 15 vuotta. Hänellä on B. Eng tutkinto Espoo-Vantaan Teknisestä Ammattikorkeakoulusta (nyk. Metropolia).

Sami Järvi, luova johtaja
Syntynyt 1970
Luovana johtajana vuodesta 1996

Sami Järvi, Remedyn luova johtaja, on yksi maailman arvostetuimmista pelialan luovista voimista ja kirjoittajista, ja ollut mukana Remedyssä vuodesta 1996, ensimmäisestä pelistä lähtien. Hän on ollut luomassa kaikkia Remedyn luomia pelibrändejä (mm. Max Payne, Alan Wake, Quantum Break) ja keskeisessä roolissa määrittelemässä Remedyn luovaa DNA:ta ja tarinavetoista brandiä.